Jana napísal mail do MioMat mailboxu
29 augusta 2018

Pekný večer chcem sa poďakovať za úžasný prístroj, kt. Som si u Vás zakúpila.... Nakoľko mám špeciálne dieťatko... A cestujeme na liečenie, kde nie je vždy kuchynka.... On mal vždy stravu z reštaurácie a ja suchu stravu aj 2 týždne..... Akurát sme otestovali prístroj a wau klobúk dole aj syn aj ja tepla strava a rôzne druhy jedál... Za nás max. Spokojnosť. Ze som sa o Vás skôr nedozvedela...
_______________________________

Lucia napísala komentár pod príspevok na MioMat facebook stránke
5 august 2018

Používam to 2 roky a moje deti sa naučili jesť aj takú zeleninu, ktorú predtým nemuseli. Zahusťujem to pohankovými vločkami, alebo šupnem aj tavený syr. Neskutočne fantastické polievky. A dokonca aj na dovolenky chodí Miomat s nami :)
_______________________________

Miro napísal správu na MioMat facebook stránku
12 júna 2018

MioMat ( Ja mám MiroMat) je zázrak v kuchyni.Denne máme s neho ovocie,mliečko a 5-6x do týždňa polievočky takmer 2 roky.
_______________________________

Mirka napísala komentár pod príspevok na MioMat facebook stránke
9 júna 2018

Krasnucka milucka my mame miomat bez neho neviem zit dakujeeem ze existuje take nieco kazdemu odporucam.
_______________________________

Iveta napísala správu na MioMat facebook stránku
1 júna 2018

Dobrý deň, Vás MioMat máme od novembra minulého roka a sme s ním naozaj veľmi spokojní a komu môžeme, vrelo odporúčame :) milujeme kaše , polievky a skoro každý deň si pripravujeme smoothie.Predvcerom som skombinovala ovocie oranžovej farby ;) a chutilo naozaj vynikajúco.Tak som sa chcela s vami podelit a aj takto vam srdecne podakovat za vas skvely napad.Želám vám veľa úspechov ,krásne slnečné dni a nech sa vám darí
_______________________________

Lus napísala recenziu na MioMat - mašinka na zdravé dobroty —
5 hviezdičiek
10 apríl 2018

MioMat=dobrá kúpa
MioMat je uzasny pomocnik do domacnosti, ktory ocenia najma mamicky, ale aj milovnici harmonickeho a zdraveho jedla. Moje prve zoznamenie s MioMatom bolo velmi prijemne a chut polievky (skusila som spenatovo-hraskovu z receptov) bola nezamenitelna a tak lahodna. Lahka a rychla priprava, plna chut vsetkych ingrediencii, krasna farba, jednoducho harmonia chuti. Dnes vyskusam paradajkovu s mrkvou a bazalkou a uz teraz viem, ze bude delikatna.
PS: ocenujem aj lahke cistenie

_______________________________

Marta napísala recenziu na MioMat - mašinka na zdravé dobroty —
1 hviezdička
7 marec 2018

Aj ja mam Miomat. Som s nim velmi spokojna. Najradsej mam polievky.
_______________________________

Katarína napísala recenziu na MioMat - mašinka na zdravé dobroty —
5 hviezdičiek
2 marec 2018

Je božský. ďakujem aj za veľmi rýchle doručenie. Rovnako aj za druhé doručenie pri poškodenom tovare. Ďakujem ste úžastní :)
_______________________________

Michaela napísala recenziu na MioMat - mašinka na zdravé dobroty —
5 hviezdičiek
20. december 2017

M i L u j e M ❤️❤️ Dneska mi ho “jezisko” priniesol a už ho tuším nepustím z ruky...
_______________________________

László napísala recenziu na MioMat - mašinka na zdravé dobroty —
5 hviezdičiek
30. október 2017

Miomat máme uz riadnu dobu, pouzivame ho velmi casto. Nedame dopustit na polievky a hlavne, mlieka.
Chcem vsak hodnotit aj servis. Miomat sa pokazil-nechcel mixovat. Vo stvrtok bol poslany na reklamaciu, v stredu mi ho uz niesol kurier naspat; opraveny a funkcny! No, nemala som slov...Taky pristup firmy sa ceni. Dakujem.

_______________________________

Helena napísala recenziu na MioMat - mašinka na zdravé dobroty —
5 hviezdičiek
16. august 2017

Super hrnček
_______________________________

Sofia napísala recenziu na MioMat - mašinka na zdravé dobroty —
5 hviezdičiek
27. júl 2017

Super masinka, uz skoro dva roky je denno denne v prevadzke a stara sa o zdrave a chutne kase a polievocky. Sprievodca bezpecnou dovolenkou a istota na cestach :)
_______________________________

Olga napísala recenziu na MioMat - mašinka na zdravé dobroty —
5 hviezdičiek
16. júl 2017

Vynikajúca pomôcka v kuchyni. Zdrave a rýchle papanie
_______________________________

Mimi napísala recenziu na MioMat - mašinka na zdravé dobroty —
5 hviezdičiek
22. jún 2017

Skvela vecicka :-) pouzivame denne na zeleninové polievky pre starsiu dceru, za tri mesiace prikrmy pre mladsiu, zeleninové omacky pre nas, orechove mlieka, smothie, presnidavky, proste luxus :)
_______________________________

Michaela napísala recenziu na MioMat - mašinka na zdravé dobroty —
5 hviezdičiek
17. máj 2017

Skvelý prístup k zákazníkom !
_______________________________

Ludmila napísala recenziu na MioMat - mašinka na zdravé dobroty —
5 hviezdičiek
4. máj 2017

Dokonalý vynález,ušetří mnoho času
_______________________________

Petronela napísala recenziu na MioMat - mašinka na zdravé dobroty —
5 hviezdičiek
2. máj 2017

Najsamlepšia pomôcka do kuchynke za poslednú dobu!
_______________________________

Denisa napísala komentár pod príspevok
5. máj 2018

Výborná vecička, mám to doma. Milujeme polievky
_______________________________

Veronika napísala komentár pod príspevok
27. apríl 2018

Vcera nam dosiel a hned sme skusali s detmi smoothie a na veceru brokolicovu polievocku a nemozem si to vynachvalit. Je to uzasna masinka, brokolicova polievka nemala ani raz taku nadhernu farbu a chut ako z miomatu. Maximalna spokojnost
_______________________________

Jana napísala komentár pod príspevok
16. február 2018

Ano,presne rovnako to vyzerá :) Kazde ráno kaše a obed polievka, 17 mesačný syn mi všetky ingrediencie dáva dnu a strašne sa z toho teší.. a nakoniec krásne píp..toľko radosti
_______________________________

Jana napísala komentár pod príspevok
13. február 2018

Môj obľúbený mixik
_______________________________

Jarka napísala komentár pod príspevok
12. január 2018

Miomat je najsuper ❤ kokos-ryža
_______________________________

Katarína napísala príspevok na MioMat facebook stránku
11. január 2018

Dakujeme za MioMat, vyuzivame ho kazdy jeden den. Vzdy zaciname hned rano so smoothie
_______________________________

Monika napísala príspevok na MioMat facebook stránku
20. august 2017

MioMat je s nami proste všade aj na dovolenke v Taliansku, kde sa práve robí sampionovo - zemiaková polievočka
_______________________________

Marianna napísala príspevok na MioMat facebook stránku
28. december 2016

Perfektná mašinka. Spokojnosť. Výborné krémové husté polievočky aj kaše :) Adamko si to hneď zamiloval a ušetrí mi veľa času
_______________________________

Evina napísala príspevok na MioMat facebook stránku
3. október 2016

Tak jsem včera dostala k narozeninám MioMat a už teď vím, že se u nás nezastaví! K snídani jsem udělala rýžovo-kokosovou kaši, potom jsem zkusila mandlové mléko a teď si pochutnávám na brokolicovo-špenátové polévce! <3 MioMat je prostě boží!
_______________________________

Jana napísala príspevok na MioMat facebook stránku
21. júl 2016

Chcela by som Vam vyjadrit obrovsku spokojnost s Miomatom.Tento rok sme ho mali aj v Chorvatsku na dovolenke.Neviem si vynachvalit tu usporu casu ked nam deti pistali,ze su hladne.Kazdy den ina polievocka.Pre mna je Miomat najlepsim darcekom aky som kedy dostala! Foto nemame lebo sa vzdy po obsahu len tak zaprasilo a nestihli sme zdokumentovat
_______________________________

Andrea napísala príspevok na MioMat facebook stránku
29. jún 2016

Karfiolovo - hrášková polievka z receptáru MioMatu bola vynikajúca, teším sa na ďalšie dobroty z tejto skvelej mašinky
_______________________________

Sofia napísala príspevok na MioMat facebook stránku
20. jún 2016

MioMat je skvela volba aj pre vsetkych rekonstrukterov. Uz tyzden sa nam stara o luxusne polievocky napriek tomu ze sme bez kuchyne a par dni dokonca bez teplej vody.
Dnes batat, hrasok (tretina sla v celku do hotovej polievky) a spenat vytvorili sladucku kombinaciu do uprsaneho dna.

_______________________________

Klaudia napísala príspevok na MioMat facebook stránku
6. máj 2016

Dnes za mňa navaril naš úžasný MioMat :-) brokolicovo-hraskova kremova polievka so zemiakmi pecenymi v supke a tempeh k tomu...mňam
_______________________________

Erika napísala príspevok na MioMat facebook stránku
10. marec 2016

MioMat je najlepšia vec akú som si mohla kúpiť! Jednoduché ovládanie a výsledné produkty sú úžasné! Každý kto chce žiť zdravo a ušetriť veľa peňazí na kúpe rastlinných mliek,určite odporúčam. Predávajúce sú veľmi milé a ochotné - plus receptár,ktorý vytvorili je plný skvelých receptov. Skvelý produkt!!!
_______________________________

Ivana napísala príspevok na MioMat facebook stránku
9. december 2015

slava Miomatu (vykrik matky na materskej s dvomi detmi :-D)
_______________________________

Jana napísala príspevok na MioMat facebook stránku
7. december 2015

Zdravím všechny příznivce mašinky :-). Mandlové mléko dá obyčejné kávičce zcela jiný rozměr a ta hrášková polévka k večeři - no LAHODA.
Mašince zdar!

_______________________________

Dominika napísala príspevok na MioMat facebook stránku
7. január 2015

S MioMatom ide to chudnutie tak nejako automaticky :)
_______________________________

Monika napísala príspevok na MioMat facebook stránku
12. august 2014

Ahojky Miomat mám doma asi cca mesiac a jedine čo ku tomu napíšem,že banujem, že som si ho nekúpila už skôr...Polievky sú v ňom fantastické, džúsy jedna báseň... :-) len mliekam sme ešte neprišli na chuť, ale to chce čas :-) takže u mňa má Miomat zelenú
_______________________________

Jana napísala príspevok na MioMat facebook stránku
26. júl 2014

Konečne kuchynská vecička ktorá nestojí len tak v kúte alebo v komore, ale fičí u nás skoro každý deň
_______________________________

Martin napísala príspevok na MioMat facebook stránku
7. máj 2014

Po mesiaci sme sa stali zavisli na Smoohtie... pupava, zihlava, medovka, citron, salat.... banan kivi hruska, to vsetko posekane na jemne smoothie... ach...
_______________________________

Ivana napísala príspevok na MioMat facebook stránku
20. marec 2014

Včera sme s kamoškou uvarili jednoduchú brokolicovú polievku: 1 ks brokolice, 1/2 veľkej bielej cibule, 2 strúčiky cesnaku, soľ, biele korenie a voda. Za 25 minút MioMat vykúzlil hladkú polievku bez potreby ďalšieho zahustenia. Chutila aj mne a mojej dcére, čo je hodné zmienky, pretože ani jedna nemáme brokolicu veľmi v obľube.
_______________________________