Späť na recepty

Hokaido-paradajkovo-cícerová od Moje jedlo

00:25

  • 1/2 hokkaido (upečenej alebo surovej)
  • 2 odmerky vareného cíceru
  • 1 konzerva paradajok
  • rozmarín
  • 2 strúčiky cesnaku
  • soľ
  • korenie
  • voda
  1. Môžeme použiť upečenú alebo i surovú hokkaido, ale ja som dala pečenú.
  2. Do MioMatu vložíme konzervu paradajok, nakrájanú hokkaido tekvicu a dve odmerky uvareného cíceru.
  3. Osolíme podľa chuti, pretlačíme cesnak, prisypeme rozmarín, zomelieme trošku korenia a dolejeme vody tak, aby bola hladina medzi ryskami Min/Max.
  4. Zapneme tlačidlo na výrobu polievok Mash/Soup a čakáme na zvukový signál.
  5. Potom polievku nalejeme do misiek, ozdobíme podľa chuti (skvelá je i so strúhaným parmezánom) a vychutnávame.