Späť na recepty

Medvedia od Moje jedlo

00:25

Na liter polievky potrebujeme

  • karfiol (asi 1/2 menšieho)
  • medvedí cesnak (asi 2 hrste)
  • údenú (alebo obyčajnú) soľ
  • vodu
  • Na ozdobenie: smotana, medvedí cesnak, sézamové semienka
  1. Karfiol očistíme, umyjeme a vložíme do MioMatu. Pridáme umytý medvedí cesnak podľa chuti, ja som dala 2 hrste a soľ. Údená soľ dodá úžasnú arómu, ale ak nemáte, pokojne použite i klasickú.
  2. Dolejeme vodu po rysky Min/Max a stlačíme tlačidlo Mash/Soup.
  3. O 25 minút je polievka hotová, servírujeme ju s pestom z medvedieho cesnaku, smotanou, nasekanými lístkami medvedieho cesnaku a sézamovými semiačkami. Alebo inak – hlavne podľa svojej chuti.